bułki

Piece piekarniczo-cukiernicze

Wybór odpowiedniego pieca o zastosowaniu gastronomicznym jest bardzo istotny dla każdego, kto zajmuje się na co dzień wypiekami. To urządzenie może bowiem znacząco wpłynąć na zyski bądź też straty firmy. Piece piekarnicze i cukiernicze przeznaczone są do wypieku wielu różnych wyrobów piekarniczo-cukierniczych, w tym: chleba, bułek, ciasta i ciasteczek. Wybór pieca piekarniczo-cukierniczego IBIS będzie dobry dla każdego piekarza i cukiernika, któremu zależy na uzyskaniu równego wypieku, wydajności i trwałości pieca.

Manualny system załadunku i rozładunku pieca elektrycznego GT

Manualny system załadunku i rozładunku pieca elektrycznego GT

Piece konwekcyjno-parowe

Piece konwekcyjno-parowe

ECOBOX - wymiennik ciepła

ECOBOX - wymiennik ciepła

Piece elektryczne sklepowe

Piece elektryczne sklepowe

Piece elektryczne cukierniczo-piekarnicze

Piece elektryczne cukierniczo-piekarnicze

Piece termoolejowe wsadowe

Piece termoolejowe wsadowe

Piece termoolejowe wózkowe

Piece termoolejowe wózkowe

Piece obrotowe IBIS RS

Piece obrotowe IBIS RS

Piece obrotowe SP

Piece obrotowe SP

Piece obrotowe BOSS

Piece obrotowe BOSS

Piece rurowe

Piece rurowe

Piece ceramiczno - rurowe

Piece ceramiczno - rurowe

Piece do pizzy

Piece do pizzy

Odzysk ciepła - wymiennik kominowy

Odzysk ciepła - wymiennik kominowy