bułki

Piece piekarniczo-cukiernicze

Wybór odpowiedniego pieca o zastosowaniu gastronomicznym jest bardzo istotny dla każdego, kto zajmuje się na co dzień wypiekami. To urządzenie może bowiem znacząco wpłynąć na zyski bądź też straty firmy. Piece piekarnicze i cukiernicze przeznaczone są do wypieku wielu różnych wyrobów piekarniczo-cukierniczych, w tym: chleba, bułek, ciasta i ciasteczek. Wybór pieca piekarniczo-cukierniczego IBIS będzie dobry dla każdego piekarza i cukiernika, któremu zależy na uzyskaniu równego wypieku, wydajności i trwałości pieca.

Manualny system załadunku i rozładunku pieca elektrycznego GT

Manualny system załadunku i rozładunku pieca elektrycznego GT

Piece konwekcyjno-parowe

Piece konwekcyjno-parowe

ECOBOX - wymiennik ciepła

ECOBOX - wymiennik ciepła

Piece elektryczne sklepowe

Piece elektryczne sklepowe

Piece elektryczne cukierniczo-piekarnicze

Piece elektryczne cukierniczo-piekarnicze

Piece termoolejowe wsadowe

Piece termoolejowe wsadowe

Piece termoolejowe wózkowe

Piece termoolejowe wózkowe

Piece obrotowe IBIS z serii RS „Roto Speed”

Piece obrotowe IBIS z serii RS „Roto Speed”

Piece obrotowe SP

Piece obrotowe SP

Piece obrotowe BOSS

Piece obrotowe BOSS

Piece rurowe

Piece rurowe

Piece ceramiczno - rurowe

Piece ceramiczno - rurowe

Piece do pizzy

Piece do pizzy

Odzysk ciepła - wymiennik kominowy

Odzysk ciepła - wymiennik kominowy